Tarieven

Particulier tarief

Investeer in jezelf! Laat ik met het goede nieuws beginnen:
– het kennismakingsgesprek is geheel gratis
– je betaalt geen BTW

Als particulier betaal je € 85,- per sessie van ca. 75 minuten. Dat is inclusief mijn voorbereiding, tussentijdse contacten en (indien van toepassing) gebruik van de ACT app. De meeste trajecten beslaan 6 tot 10 sessies.

Dit tarief is van toepassing voor gesprekken in mijn praktijk (een duur woord voor mijn kamer thuis) of online. Wil je het gesprek liever op een andere locatie? Dan komen de reiskosten en eventuele huur van de locatie er nog bij.

VERGOEDINGEN

Coaching valt helaas (nog) niet onder de vergoedingen bij zorgverzekeraars. Vooral bij arbeidsgerelateerde vraagstukken zijn werkgevers echter steeds vaker bereid om een bijdrage te leveren. Denk bijvoorbeeld aan (hoge of lage) werkdruk, communicatieproblemen op de werkvloer, talentontwikkeling. Uitval of vertrek van een medewerkers kost over het algemeen veel meer geld dan een coachtraject. Andere werkgevers hebben een budget per medewerker beschikbaar om te gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling. Dus schroom niet om bij je werkgever te informeren naar de mogelijkheden.

Mocht je werkgever geen budget beschikbaar stellen, denk dan weer even terug aan waar deze pagina mee begint: investeer in jezelf!

Zakelijk tarief

Voor zakelijke trajecten is het goede nieuws van hierboven ook van toepassing. Dus een gratis intake en geen BTW verschuldigd. Een tarief voor een zakelijk traject is volledig maatwerk en € 150,- per sessie kan je als richtlijn gebruiken. Gedurende het traject hou ik de werkgever op de hoogte van de vorderingen in algemene zin. De inhoud van de coaching is ten alle tijde volledig vertrouwelijk.

https://www.mulderscoaching.nl