Tarieven

Particulier tarief

 

Investeer in jezelf! Laat ik met het goede nieuws beginnen:
– het kennismakingsgesprek is geheel gratis
– je betaalt geen BTW* 

Omdat ik praktijk aan huis hou ben ik in staat om mijn tarieven laag te houden. Als particulier betaal je € 95,- per sessie van ca. 75 minuten. Dat is inclusief mijn voorbereiding, tussentijdse contacten en (indien van toepassing) gebruik van de ACT app. De meeste trajecten beslaan 6 tot 10 sessies.

Dit tarief is van toepassing voor gesprekken in mijn praktijk (een duur woord voor mijn kamer thuis) of online. Wil je het gesprek liever op een andere locatie? Dan komen de reiskosten en eventuele huur van de locatie er nog bij. Ik gebruik dan een locatie van het Coachhuis, denk dan aan ca € 20 – € 30 extra per sessie.

 

 

VERGOEDINGEN

Coaching valt helaas (nog) niet onder de vergoedingen bij zorgverzekeraars. Vooral bij arbeidsgerelateerde vraagstukken zijn werkgevers echter steeds vaker bereid om een bijdrage te leveren. Denk bijvoorbeeld aan (hoge of lage) werkdruk, communicatieproblemen op de werkvloer, talentontwikkeling. Uitval of vertrek van een medewerkers kost over het algemeen veel meer geld dan een coachtraject. Andere werkgevers hebben een budget per medewerker beschikbaar om te gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling. Dus schroom niet om bij je werkgever te informeren naar de mogelijkheden.

Mocht je werkgever geen budget beschikbaar stellen, denk dan weer even terug aan waar deze pagina mee begint: investeer in jezelf! 

 

Zakelijk tarief

 

Voor zakelijke trajecten is het goede nieuws van hierboven ook van toepassing. Dus een gratis intake en geen BTW verschuldigd. Een tarief voor een zakelijk traject is volledig maatwerk en € 150,- per sessie kan je als richtlijn gebruiken.

Verzuim kost gemiddeld per dag al ongeveer € 200 aan loondoorbetaling. Maar daar bovenop komen nog de kosten van productieverlies, vervanging en verzuimmanagement of begeleiding. Reken dus gerust op € 250 per dag. Bij een burnout is iemand minimaal 3 maanden uit de running. Bij 20 werkdagen per maand zit je dan dus al op een kostenpost van € 15.000
Van dit bedrag kan je 10 medewerkers een coachtraject aanbieden. Dus waarom zetten we coaching niet wat meer in aan de voorkant. Preventief dus. Los van het financiële aspect toon je hiermee als werkgever aan goed voor je mensen te willen zorgen.
Gedurende het traject hou ik de werkgever op de hoogte van de vorderingen in algemene zin (op procesniveau). De inhoud van de coaching is ten alle tijde volledig vertrouwelijk.

 

TMA
Kijk voor de tarieven van de TMA pakketten op de betreffende pagina

 

 

*van toepassing zolang ik voldoe aan de voorwaarden van de Kleine Ondernemers Regeling
https://www.mulderscoaching.nl