Training

Voor groepen/teams verzorg ik training op maat. Dat kan een salestraining zijn maar ook een training op het gebied van teamontwikkeling. Hieronder een paar mogelijkheden

Teamontwikkeling

Eén van de mogelijkheden bij teamontwikkeling is het inzetten van Management Drives als instrument. Ik ben gecertificeerd als trainer om zowel met individuele profielen als teamprofielen aan het werk te gaan. Via geavanceerde software wordt in kaart gebracht wat iemands voorkeursgedrag is. Waar iemand zijn energie vandaan haalt. En waar energie aan verloren gaat.

 

Bij meerdere deelnemers kan hiervan ook een teamprofiel opgesteld worden. Wat motiveert een team en wat demotiveert een team? Tijdens de training krijgen deelnemers ook nog eens inzicht in elkaars voorkeuren, wat kan zorgen voor meer begrip en een betere samenwerking.

 

Zeg eens eerlijk, durven jouw teamleden zich op dit moment kwetsbaar op te stellen naar elkaar? Zijn ze bereid om fouten of zwaktes toe te geven en durven ze aan te geven dat ze behoefte hebben aan hulp? Zo ja, dan is er al een goede basis om op door te bouwen. Zo niet, laten we daar dan eens beginnen.

 

 

Salestraining

Dankzij films als The Wolf of Wall Street en (dichterbij huis) gebeurtenissen zoals de woekerpolis-affaire hebben veel mensen  een negatieve associatie bij woorden zoals sales of verkopen. Een regel die mij altijd is bijgebleven: Het is slecht om iemand iets te verkopen dat hij niet nodig heeft. Maar het is nog veel slechter om iemand iets níet te verkopen dat hij wel nodig heeft.

 

Een salestraining op maat is dus geen workshop bezwaren wegnemen. Of een workshop verkooptechnieken. Er is geen standaard trukendoos die je open kunt trekken om commerciële resultaten te verbeteren.

Alles start bij je eigen motivatie, je eigen persoonlijkheid en uiteraard de klant. Waar nodig kan de training geborgd worden door individuele begeleiding en coaching. 

 

Ik kan hier nog een paar uur doortikken en dan verdoe ik veel van je tijd. Veel effectiever is het als je contact met me opneemt om te vertellen waar ik jou en je team mee zou kunnen helpen.

 

 

Prettige teamworkshop gedaan met Ed Mulders. Ed is een ontspannen workshopleider. Hij is betrokken, deskundig, prettig in de omgang. Ed heeft snel de dynamiek binnen een afdeling door en gebruikt dat inzicht op een respectvolle manier in de workshop. Door zijn ervaring en inzicht weet Ed op een heel relaxte manier tot resultaten te komen met een groep.
J.R.
Communicatieadviseur